Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: En frisk forandring fra Liberal Alliance

Bo Berger, Spidskandidat for LA i Favrskov, Gl. Voldbyvej 1, 8450 Hammel.

Valget står for døren, og du skal den 21. november afgive din stemme på det parti, du mener repræsenterer dine og Favrskovs interesser bedst muligt. Derfor vil jeg bede dig overveje, om du vil have mere af det samme eller noget nyt og bedre.

Jeg går til valg på forandring. Jeg mener, at vi i Favrskov har mange udfordringer der skal løses. Vi bruger for lang tid på byggesagsbehandling. I gennemsnit over 40 dage. I Syddjurs og Silkeborg kommuner er den gennemsnitlige byggesagsbehandlingstiden kun 10 dage. Det niveau skal vi også ned på.

Vi skal give vores socialrådgivere retten til at træffe beslutninger tilbage. I dag er det sådan, at selv ved små bevillingssager, som for eksempel nye vinterdæk til en handicapbus til et beløb på under 2.000,- kr, kan socalrådgiveren ikke selv give grønt lys for sådan en bevilling. Det skal vendes højere i hierakiet. Det er ikke effektivt. Det koster socialrådgiveren kostbar tid, som kunne være brugt på at give borgeren bedre service.

Vi skal styrke infrastrukturen på tværs af kommunen. Vi kan ikke byde vores unge, ældre og alle andre der ikke har mulighed for egentransport, at de efter klokken 18, ikke kan komme frem og tilbage mellem hovedbyerne i kommunen. Derfor skal vi have indført flere busafgange mellem Ulstrup, Thorsø, Hammel, Hadsten og Hinnerup.

Vil du have mere af det vi har nu, skal du stemme som altid. Men vil du have en frisk og ny tilgang til de mange udfordringer vi har i Favrskov Kommune, så vil jeg bede dig give Liberal Alliance din stemme ved kommunalvalget.

Publiceret: 20. November 2017 04:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Valget netop nu