Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Et mangfoldigt fritidsliv

Lone Glarbo (V), formand for Social- og Sundhedsudvalget i Favrskov, kandidat til KV17. Århusvej 55, 8382 Hinnerup.

Det organiserede idrætsliv er et meget stort aktiv for borgerne i Favrskov, både for børn, unge og ældre. Derfor har vi også investeret massivt i haller og kunstgræsbaner de senere år. Det vedbliver vi at gøre - naturligvis.

Men det ene behøver ikke udelukke det andet. Man behøver ikke være i en forening for at have et aktivt fritidsliv.

Idræts- og fritidslivet er under forandring. Der er en øget interesse, for fysiske aktiviteter, som kan udføres, når den enkelte har tid i kalenderen, og ikke nødvendigvis kun når hallen, svømmehallen og sportspladserne har organiseret idræt på programmet.

Rigtig mange binder snørebåndene på løbeskoene, tager en tur på landevejscyklen, cykler en tur på MTB- sporet i feks Hinnerup eller Hammel.

Det ville da være optimalt, hvis nogle i familien kunne løbe en tur i skoven, en anden cykle en tur på det lokale MTB- spor, og en tredie eller flere kunne træne på fitness- eller crossfitredskaberne i umiddelbar nærhed.

Det kunne skabe nogle meget værdifulde samlingssteder mange steder i kommunen. Steder hvor mennesker mødes, hygger sig og nye fællesskaber opstår. Det er vigtigt for mig, derfor mener jeg også, at kommunen ikke udelukkende skal støtte foreningerne, men også give midler til andre ting.

 

Publiceret: 19. November 2017 21:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Valget netop nu