Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Favrskov Børns Rettigheder - vil hjælpe inklusionen på vej!

Bestyrelsesformand, Niels-Søren Bøgh, Granvej 1, Hadsten

Favrskov Børns Rettigheder er ny upolitisk forældrestøtteforening, for forældre til børn med særlige behov i skolesystemet i Favrskov Kommune.

Har du et barn med særlige behov, er ekskluderet eller oplever du, at dit barn ikke får den rette støtte eller tilbud i Favrskov Kommune, så arbejder Favrskov Børns Rettigheder også for at hjælpe dit barn.

Foreningens formål er, at forældre rådgiver og opbygger informationer til andre forældre, så forældre har et bedre kendskab til børns rettigheder og dermed har et bedre grundlag for at hjælpe deres børn.

I modsætning til skolebestyrelser, forældreråd o.lign. så går Favrskov Børns Rettigheder ind og støtter op om enkeltsager og støtter op om familien. Vi oplever, at flere sager minder meget om hinanden, men at forældre kan føle sig isoleret med en fortvivlelse over barnets situation og behov.

Hertil vil foreningen løbende komme med anbefalinger om tiltag, der i højere grad kan støtte op om børns behov for at opnå en bedre skolegang, trivsel og læring – samt at sætte fokus på disse børns forhold.

Favrskov Børns Rettigheder har en Facebook Gruppe, hvor forældre kan dele viden og erfaringer. På gruppen er der allerede vejledninger og links omkring børns grundlæggende rettigheder.

Vil du i kontakt med Favrskov Børns Rettigheder, støtte med viden eller være med i vores forening kan vi kontaktes på:

favrskovboernsrettigheder@hotmail.com

Herefter kan forældre gives adgang til Facebook Gruppen.

Publiceret: 13. November 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt