Morten Bang.
Morten Bang.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Favrskov har masser af talent

Af Morten Bang (V), byrådskandidat, 8382 Hinnerup

De seneste lørdage har der været 'Danmark har talent' i fjernsynet. Det er et program, hvor danskere i alle aldre kan vise deres passion og talent frem for hele Danmark. Det gør mig altid glad, når børn, unge, voksne og ældre har et talent, som de dyrker, og man kan mærke og se, at de brænder for det, de laver. Om det er sport, dans, trylleri, musik, teater eller sang, og om det er alene eller med andre, er for mig underordnet. Det vigtigste er, at de med deres talent finder glæde og udfordringer i hverdagen.

Pigen, der vandt showet og de 250.000 kroner, brænder for musikken og for at spille på trommer. Hun kom ikke fra Favrskov kommune, men måske næste års vinder kommer fra Favrskov?

Vi har i Favrskov rigtig mange dygtige og passionerede sportsmænd og 'kunstnere'. Jeg har personligt selv set mange af dem, der er dygtige til deres sportsgrene fra de mange frivillige idrætsforeninger. Jeg har set mange af de dygtige musikere, der udspringer fra musikskoler/gymnasiet, og jeg har set nogen af dem, har talent for kunst og udfolder sig på billedskolerne.

Vi skal værne om alle vores tilbud. Vi skal udbygge dem og gøre dem bedre og mere attraktive. Vi skal sørge for de bedst mulige rammer fysisk, og vi skal sørge for opbakning ved enhver given lejlighed. Det gælder alle vores frivillige idrætsforeninger, der gør et kæmpe arbejde for at aktivere børn, unge, voksne og ældre. Alle vores musikskoler, hvor de, der lever og ånder for musikken, kan udfolde sig. Billedskolerne, der sørger for, at de, der har passion for at male, tegne og udfolde sig kunstnerisk, kan gøre det. Der er mange muligheder, og der er også mange 'private' tiltag, som ikke er formelt samlet som en forening eller en skole.

Alle steder kan drenge, piger, børn, unge, voksne og ældre søge fællesskab med andre, der har samme passion og interesse. Det skaber værdi for den enkelte, og det skaber sociale relationer.

Vi skal fortsætte alle de gode intentioner, der allerede er sat I søen, men vi må ikke gå i stå. Vi skal sikre de bedste vilkår, og så kan det være, at næste års vinder af 'Danmark har talent' kommer fra Favrskov.

Publiceret: 13. April 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt