Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Fiasko, eller er der noget jeg misforstår?

Ole Hansen, Østervangsvej 158, 8370 Hadsten

Som daglig bruger af cykel- / gang-stien (skole-stien) langs med Gl. Sellingvej i Hadsten har den igangværende byggemodning på Ginneruplund/Flegebakken uundgåeligt haft konsekvenser.

Den væsentligste konsekvens har været etableringen af 2 nye regnvands-bassiner tæt ved stien.

Selve etableringsfasen indebar stor gene for anvendere af både sti og vej (store entreprenørmaskiner / lastbiler og opgravning af vej og sti i kombination med skolesøgende børn er en rigtig dårlig sammenblanding), men i ca. ½ år har bassinerne nu været færdige.

Og så er det at jeg spørger om det er en fiasko, eller om der er noget jeg misforstår.

Bassinerne blev etableret med et tykt lag blåler i bund og på siderne, samt med tilløb og afløb der skulle sikre (såvidt jeg kunne bedømme) at det øverste bassin lavede overløb til det nederste, der så skulle lave overløb til regnvandsledninger der afvandede til Lilleåen, men…

Begge bassiner er totalt fyldte, til- og af-løb er totalt druknede, grus, jord og sand afvaskes fra skråningerne fra Flegebakken i mængder så i særdeleshed stien, men også tildels vejen oversvømmes med mudder med smattet føre til følge under “normale” omstændigheder og med livsfarligt glat føre til følge når frosten sætter ind.

Burde der ikke være en ingeniør eller to med røde ører?

Publiceret: 16. Januar 2018 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt