Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Flere boliger til seniorer og ældre

Erling Kvist Andersen (A) Byrådsmedlem Fredensgade 11B, Hinnerup

Her i valgkampen har jeg ofte talt med borgere, som efterspørger bynære boliger, som er til at betale for seniorer og ældre.

Sammensætningen af befolkningen i Favrskov ændrer sig i de kommende år. Der vil blive flere seniorer og ældre borgere. Mange seniorer uden hjemmeboende børn ønsker at flytte fra det store parcelhus med have til en mere bynær lejlighed, som er mindre og let at vedligeholde. For mange drejer det sig også om at bo tæt på forretninger og kollektiv trafik for ikke at være afhængig af egen bil.

Det skal vi planlægge efter, så der især i Hinnerup, Hammel og Hadsten bliver mulighed for flere centrale lejeboliger. Socialdemokratiet i Favrskov går til valg på, at der i hele kommunen skal være et varieret udbud af boliger, herunder til enlige, seniorer, ældre og handicappende.

I forbindelse med budgettet for 2018 stillede vi forslag om at afsætte penge til, at der i de kommende år kan bygges flere almennyttige boliger med en central beliggenhed. Det forslag var de andre partier enige i.

Der bliver også flere svage ældre, som får behov for ældreboliger og plejeboliger. Derfor er vi også i gang med at udvide kapaciteten på vores plejecentre inden for de nærmeste år.

 

Publiceret: 19. November 2017 20:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt