Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: For nemt at misbruge forældede flygtningekonventioner

Michael Nedersøe, DF-folketingskandidat i Favrskov, Søndermarksvej 12D, Sejet

Det er fint nok, at vores integrationsminister Inger Støjberg (V) opfordrer befolkningen til at anmelde, hvis de oplever mistænkelige forhold mht. illegale indvandrere i Danmark.

Hvad med om Inger Støjberg og andre af de partier, der i årevis har fornægtet, at der var problemer forbundet med hhv. EU eller indvandringen i Danmark, vågner op fra deres tornerosesøvn og i stedet begynder at varetage Danmark og danskernes interesser.

Det kan ganske enkelt ikke have sin rigtighed, at vi har 18.000 estimeret illegale indvandrere i Danmark (et antal på størrelse med indbyggertallet i Nyborg), og det eneste der bliver gjort ved det, er en opfordring til befolkningen om at være årvågne.

Hvad med om vi tager de nødvendige skridt og melder os ud af Schengen-samarbejdet, der tydeligvis har vist sig at være en kæmpe fiasko.

Derudover får genetableret en effektiv dansk grænsekontrol og gerne efter græsk forbillede med et 4 meter højt natohegn og termiske kameraer, der kan spotte illegale indvandrere på kilometers afstand.

Samtidig skal vi have igangsat en tvangsdeputation af de illegale indvandrere, der åbenlyst opholder sig i Danmark bl.a. i Folkets park. Derudover bør disse frelste politikere overveje, om ikke det er på tide, at de ellers så hellige forældede flygtningekonventioner enten omskrives, eller om nødvendigt trækker Danmark ud af disse hensigtserklæringer, der ikke er juridisk bindende, og som migranter bevist og på løgnagtig vis misbruger til at tilegne sig et bekvemmelighedsophold i Danmark, vel at mærke betalt af danskerne.

Publiceret: 05. April 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt