Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Idræt giver enorme gevinster

Af Morten Bang, Højager 74, 8382 Hinnerup. Byrådskandidat for V

Traditionen tro så kigger vi tilbage på året der gik.

Danmarks Idrætsforbund har på deres hjemmeside en flot opgørelse, der viser, at danske atleter i 2016 har vundet 146 EM, VM, PL og OL medaljer, hvilket gør 2016 til et rekord år.

Også lokalt I Favrskov har vi haft dygtige udøvere, der har vundet Danske Mesterskaber og internationale titler.

ALLE medaljevindere har på et tidspunkt startet med at dyrke deres interesse i ydmyge rammer, hvor der har stået frivillige trænere, ledere og forældre time efter time, og på den måde har de hjulpet drenge og piger I gang med deres interesse.

Alle disse frivillige trænere, ledere og forældre bør hyldes og de er med til at holde foreningslivet I gang. De er med til at føde alle de stjerner vi har, dem som vi alle hepper på og hylder, når de vinder mesterskaber til Danmark!

Uanset hvilken sportsgren det handler om, så er nåleøjet til international succes ikke ret stort - MEN gevinsterne for alle, der dyrker idræt, er ENORME! De, der vinder mesterskaberne, er inspirationskilder for os allesammen.

Sport handler om at vinde - Men det handler også om vigtige værdier som: Sundhed - Fællesskab - Engagement - Holdånd - Glæde og begejstring - Sociale oplevelser

I Favrskov er der rigtig mange frivillige ledere i både små og store foreninger. Dag efter dag er de med til at sikre gode tilbud til både børn, unge, voksne og ældre.

Det seneste eksempel på et flot initiativ i Farvskov er “Åben Idræt I Hammel”, der var blandt de tre nominerede til “Danskernes idrætspris”. Et flot initiativ, der har givet genlyd I Dansk Idrætsforbund.

Favrskov Kommune skal fortsat sikre foreninger, frivillige trænere, ledere, forældre de bedste vilkår i årene der kommer!

Således at de sunde værdier kan blomstre endnu mere i alle aldersgrupper i hele kommunen.

Publiceret: 10. Januar 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere