Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lad os skabe en Rambla med masser af liv

Morten Bang (V), byrådskandidat i Favrskov. Højager 74, Hinnerup

Mange har oplevet eller hørt om Ramblaen i Barcelona. En gruppe har foreslået, at der ved Hinnerup Badet og Rønbækhallen bliver lavet en 'Bevægelses-Rambla', hvor man bygger badet, hallen og fodboldanlægget sammen, så man kan gå fra aktivitet til aktivitet. Det vil øjensynligt give mere liv og mulighed for at skabe en god synergi på stedet og aktiviteterne imellem.

Der er allerede på det kommunale budget afsat penge til at undersøge mulighederne for projektet, hvilket er meget positivt og vedtaget af et enigt byråd.

Jeg hilser undersøgelsen velkommen og håber på, at projektet kan komme 'et spadestik dybere'. Jeg har stor respekt for det store stykke arbejde, som gruppen allerede har lavet, og jeg er sikker på, at de har endnu flere gode ideer i ærmet i forbindelse med projektet.

Det oplagte er naturligvis, at der kommer flere aktiviteter i hallen, at svømmebadet evt. udvides/aktiviteter udvides, og at der kommer flere kampe på fodboldanlægget.

Jeg håber også på, at man kan skabe mere liv på den nye 'Bevægelses-Rambla', så der kommer liv hele dagen, hele ugen, hele året.

Det kunne være, at skolen kunne byde ind på aktiviteter i huset, det kunne være at der kunne være plads til en vuggestue/børnehave på stedet, man kunne måske få plads til et sundhedscenter, mulighed for at private virksomheder kan leje sig ind, der kunne være et samlingssted for alle byens dagplejere, der kunne indrettes område til brug for både petanque og krolf, der kunne bygges kommunens første squash-baner.

Kunne man flette mange aktiviteter ind i 'Bevægelses-Ramblaen', så der kommer liv og glade dage hele ugen rundt, samtidig med at flere generationer kan mødes på stedet og nyde hinandens selskab.

Så kunne det blive et multifunktionelt samlingssted, både for kommunale aktiviteter og fritidsaktiviteter, for både børn, unge, voksne og ældre.

Publiceret: 15. November 2017 05:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Valget netop nu