Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Om Klub MEGA på Østervangsskolen

Isabell Friis Madsen (S), Formand for Børne og skoleudvalget i Favrskov Kommune, Hjaltesvej 31, Hadsten.

Kommentar til læserbrevet vedrørende Klub MEGA på Østervangsskolen.

I et læserbrev udtrykker en forældregruppe utryghed vedrørende det klubtilbud, der i dag findes på Østervangsskolen. Klub MEGA blev etableret i forbindelse med at byrådet besluttede, at der skulle bygges et nyt fritidscenter. Der var lagt op til en placering i relation til Hadsten Skole, hvilket ville blive en udfordring for eleverne fra Østervangsskolen. Derfor var der enighed i byrådet om, at det ville være nødvendigt med et særskilt tilbud. Børne- og Skoleudvalget skal i december beslutte den endelige placering af et nyt Fritidscenter. Der er rigtig mange perspektiver der ønskes tilgodeset, og for at få det bedst mulige beslutningsgrundlag, har de forskellige placeringsmuligheder været i høring.

Jeg synes det er rigtig positivt, at der er så stor tilslutning til Klub MEGA. Det understreger en pointe som jeg også selv har fremført - at geografien spiller en stor rolle.

Jeg er interesseret i at sikre, at vi har et fritidstilbud som er relevant og attraktivt for børnene og deres familier - uanset hvor de bor i Hadsten. Derfor ser jeg også frem til at læse høringssvarerne og til at få de mange inputs, der givetvis vil være. Den store opbakning der er til Østervangsskolens Klub MEGA, er selvfølgelig også et parameter, der vil indgå i udvalgets drøftelser og vurdering af sagen. I den forbindelse vil jeg gerne understrege, at der ikke er truffet beslutning om, at tilbuddet på Østervangsskolen skal nedlægges.

Publiceret: 16. November 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Valget netop nu