Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Statslige arbejdspladser til Hadsten

Britt Bager (V) Folketingsmedlem Østjyllands Storkreds

Onsdag kunne statsminister Lars Løkke Rasmussen og innovationsminister Sophie Løhde præsentere planen for næste indflytning af statslige arbejdspladser. Indflytningen er anden runde i regeringens plan om Bedre Balance. En plan, der understøtter vækst og udvikling i hele Danmark.

Med planen står det klart, at der flyttes syv arbejdspladser fra Arbejdstilsynet i København til Hadsten. Det er meget positivt set i det perspektiv, at Favrskov Kommune ikke har tomme statslige lokaler.

Indflytningen til Favrskov er med til at understøtte den sunde udvikling som Favrskov allerede er inde i. Og jeg er glad for, at Borgmester Nils Borring også tilkendegiver, at han er tilfreds med de tilføjede kræfter til Favrskov.

Samtidig kan vi tage de Østjyske briller på, og glæde os over, at Patientklagestyrelsen, Idrættens Analyseinstitut, Innovationsfonden og Gælds- og Skattestyrelsen trækker ca. 400 arbejdspladser til nærområderne. Det fremmer udviklingen, væksten og bosætningen i hele Østjylland, og det giver Favrskov-borgere nye jobmuligheder.

Jeg er meget stolt over, at være en del af et regeringsbærende parti, der igen tager ansvar for at sikre, at der kommer bedre balance i Danmark.

Publiceret: 22. Januar 2018 14:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt