Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Viborgvej-udvidelse på ministerens bord

Af Mette Nøhr, Byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti i Favrskov. Ryttervej 60, 8450 Hammel

Jeg har opfordret transportminister Ole Birk Olesen til at bruge de overskydende penge fra Silkeborgmotorvejen til at komme i gang med udvidelsen af Rute 26 mellem Aarhus og Viborg, mens den anden del af pengene bør bruges på at udvide den østjyske motorvej.

Ole Birk Olesen skriver i svaret til mig, at ”at der med de allerede planlagte investeringer for nærværende ikke er råderum til at igangsætte nye investeringer”.

Det svar viser, at vi er nødt til at kæmpe endnu hårdere og endnu mere højlydt for at trænge igennem med budskabet. Vi må alle - på tværs af partiskel – gå endnu mere aktivt ind i kampen for en udvidelse.

En udvidelse af Rute 26 har været på dagsordenen i årtier. For år tilbage blev der gennemført en VVM-undersøgelse og fastlagt en linjeføring. Siden har der været fuldstændig stille om projektet.

Nu skal vi simpelthen i gang med udvidelsen, fordi det har afgørende betydning for så mange. En udvidelse vil få enorm positiv betydning for både borgere og virksomheder langs strækningen. Det vil skabe vækst og arbejdspladser. Det vil binde området bedre sammen og gøre det endnu mere attraktivt at bosætte sig mellem Aarhus og Viborg.

Publiceret: 04. Juni 2017 04:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere