Godt 400 varenumre er sat på auktion fra det nu lukkede Spørring Plantecenter, fortæller Peter Nielsen.

Godt 400 varenumre er sat på auktion fra det nu lukkede Spørring Plantecenter, fortæller Peter Nielsen.

Auktion over Planteskole-ting:

Alt fra palleløfter til buske

Hvad med en palleløfter, buske eller en havepumpe?
Efter forgæves at have forsøgt at sælge sit livsværk, så sætter Peter Nielsen fra Spørring Planteskole det hele på auktion.
LÆS: Planteskole-ejer vil noget andet

”Jeg har nu været i planteskolen mere eller mindre siden jeg var en seks-otte år gammel, og i al den tid har vi jo haft åbent i weekenderne – og efter så mange år med weekendarbejde kunne jeg egentligt godt tænke mig at prøve at have fri lørdag og søndag!”, fortæller Peter.
Den konsekvente gartner besluttede at lukke forretningen i stedet for, og det fører så til sommerens store auktion over 53 års planteskoleinventar og øvrige tilbageværende effekter – og det lige fra potteskjulere til gaffeltrucks. Peter Nielsen har nemlig valgt at sælge rub og stub via Campen Auktioner fra Randers - ikke mindst for at undgå mere weekendarbejde med at sælge!
”Det er jo lidt af en chance for enhver, der har en lille eller stor gartner i maven”, mener auktionarius Finn Campen. Autionen løber til 8. august og kan findes på campenauktioner.dk
Til det store spørgsmål om, hvad gartner Peter Nielsen så skal lave er svaret klar:
”Jeg skal tilbage til rødderne for til efteråret starter jeg i et nyt job som lønmodtager – på et gartneri! Og jeg har fået ind i kontrakten, at jeg har fri hver weekend”, fortæller han med et smil. Det kan han og Hanne så bruge på at realisere planerne om at bygge den forhenværende planteskoles bygninger om til swimmingpool, gildesal og meget mere, for det ligger i blodet, at der skal bygges om og laves nyt.

Publiceret 28 July 2016 10:00

SENESTE TV