Lars Persson fra webapoteket er med til at fortælle om detailhandlens muligheder.

Lars Persson fra webapoteket er med til at fortælle om detailhandlens muligheder.

Handel:

Hvad med detailhandlen?

Hvordan får man flere kunder i butikken, når nethandlen udfordrer

Af
Erling Baastrup

Favrskov Kommune og Favrskov Erhvervsråd står bag et arrangement til inspiration.
Det overordnede tema er: Hvad kan være med til at udvikle detailhandlen både på land og i by.

Der kommer indlæg fra blandt andet Henrik Libak med en baggrund som direktør i både Føtex, Bilka og Salling. Han udfordrer alle på, hvordan der skabes mere trafik til butikken.
Med er også den lokale virksomhed, Webapoteket, der i den grad har udfordret en traditionel branche. Herfra deltager Trine og Lars Persson.
Også erhvervschef, Søren Asp Mikkelsen, holder oplæg.

Publiceret 13 January 2017 14:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.