Scan Choco i Søften har netop opkøbt et konkursramt firma og styrket sig yderligere. Arkivfoto: Michael Wulff

Scan Choco i Søften har netop opkøbt et konkursramt firma og styrket sig yderligere. Arkivfoto: Michael Wulff

Slikfirma i Søften udvider med opkøb af webfirma

Scan Choco har købt konkursramte Interpresent, der nu er oppe at køre igen

Slikgrossisten Scan Choco A/S med domicil i Søften har købt webvirksomheden Interpresent, der er specialiseret i salg af gaveæsker til private og firmaer. Interpresent blev begæret konkurs 16. januar og straks efter købte Scan Choco virksomheden ud af konkursboet.

”Det er et stærkt brand, og de har gennem årene fået opbygget en stor kundekreds og et utrolig stærkt koncept. Scan Choco har gennem årene handlet med Interpresent, og synergien vil styrke begge virksomheder og passer fint ind i vores strategi” udtaler administrerende direktør Kristian Hyllested i en pressemeddelelse fra Scan Choco.

Fire medarbejdere ansat

Scan Choco har ansat fire af de hidtidige medarbejdere i Interpresent, og fem arbejdsdage efter konkursbegæringen er Interpresent flyttet ind i Scan Chocos firmadomicil i Søften. En af dem er den tidligere ejer Jan Johansen, som nu er salgsdirektør i Interpresent.
”Jeg er utrolig glad for, at Interpresent nu er en del af Scan Choco. Vi har været lukket for vores kunder i fem dage, hvilket vi beklager dybt. Nu er vi oppe at køre igen, og hvis der er kunder, som er kommet i klemme i den korte periode, så opfordrer jeg dem til at kontakte os hurtigst muligt,” siger Jan Johansen. jesl

Publiceret 26 January 2017 09:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.