Claus Leth foran den forretning, som han flytter ind i 1. februar.

Claus Leth foran den forretning, som han flytter ind i 1. februar.

Handel:

Forretning flytter op ad Østergade

Af
Erling Baastrup

For fem år siden flyttede Claus Leth ind i Østergade to i Hammel og startede sin forretning: Guld, sølv og ure.

Her 1. februar flytter forretningen op ad gaden til nr. 32.

”Den vigtigste grund til, at jeg flytter, er, at jeg på den nye adresse får flere detailforretninger omkring mig. Vi kan gå sammen om at lave ting i fællesskab, og jeg har allerede snakket med Min Lille Butik om f.eks. et modeshow, hvor jeg leverer smykkerne,” siger Claus Leth.

Hvordan er du tilfreds med Hammel som handelsby?

”Jeg blev positivt overrasket. Der sker meget. Når der er events og aftenåbnet, bakkes der op. Når byen holdet åbent, så holder alle åbent. Det er jo ikke alle steder, at man ser bankerne følger trop,” fortæller Claus Leth, der også har en forretning af samme slags i Hinnerup. Den har han haft i 10 år.

Publiceret 28 January 2017 11:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.