Anders Bækmann Kristensen lejer sig ind hos samarbejdspartneren Voka i Hammel. Det er Alf Graugaard-Jensen og Dan Graugaard-Jensen glade for. Foto: Kian Johansen

Anders Bækmann Kristensen lejer sig ind hos samarbejdspartneren Voka i Hammel. Det er Alf Graugaard-Jensen og Dan Graugaard-Jensen glade for. Foto: Kian Johansen

Voka udvider og samarbejder

1250 kvadratmeter skal under tag inden 2018 på Englandsvej i Hammel.
Industrivirksomheden Voka, med speciale i pladebearbejdning og karosseri-fremstilling udvider og får samtidig plads til en 'ven af huset', nemlig Anders Bækmann Kristensen, der driver sit enmandsfirma Bækmann K fra privaten i Farre.
Nu rykker ingeniøren tættere på den nærmeste samarbejdspartner.
“Jeg er her alligevel flere gange om dagen, så det sparer tid og ressourcer,” forklarer Anders Bækmann Kristensen, der så lejer sig ind hos den 99-årige virksomhed.
Så er tanken, at de kan samarbejde tættere og måske låne timer af hinanden, hvis den ene part har en haste-opgave.
“Vi er ved at vokse ud af vores nuværende lokaler, vi vil have bedre forhold for medarbejderne og det skal udvidelsen sørge for,” siger både Dan Graugaard-Jensen og Alf Graugaard-Jensen, der er fjerde generation i virksomheden.
Virksomheden vækster, og planen er, at udvidelsen skal sikre en 4-5 yderligere ansatte i løbet af et par år. På tre år er virksomheden gået fra 7 til 12 ansatte, samtidig er omsætningen steget med 100 procent over tre år.

Publiceret 24 May 2017 09:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.