Aalborg Håndbolds islandske bagspiller Arnor Atlason gav selvfølgelig autografer.  Han vandt OL-sølv i 2008 og EM-bronze i 2010 med det islandske håndboldlandshold.
Aalborg Håndbolds islandske bagspiller Arnor Atlason gav selvfølgelig autografer. Han vandt OL-sølv i 2008 og EM-bronze i 2010 med det islandske håndboldlandshold.
Foto: Morten Helbo Lund
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FOTOS: Håndbold: Stjerneregn over Søften

TEAM FAVRSKOV HÅNDBOLD - AALBORG HÅNDBOLD 24-38 (13-17)

Torsdag aften - 2. marts 2017 - vil længe blive husket i Søften og omegn. Team Favrskov Håndbolds førsteholdsherrer, der til dagligt gør sig i 3. division, mødte Danmarks pt. førende håndboldhold fra Aalborg Håndbold.

Inden kampen var der mulighed for spisning i caféen i Søften Kultur- og Idrætscenter. Den nye kok, Heidi, og hendes medhjælpere havde en travl aften med at bespise og servicere de mange fremmødte tilskuere, skriver klubben i denne pressemeddelelse.

Tophåndbold i Søften kan trække folk af huse.
Tophåndbold i Søften kan trække folk af huse.
Foto: Morten Helbo Lund

Det er heller ikke hver dag, at modstanderne til TFH's kampe kommer kørende til stedet i en bus med holdnavnet på, men det er selvfølgelig tilfældet, når modstanderen er håndboldligaens førerhold.

Lad det være sagt med det samme, det var en stor mundfuld for de lokale helte. Kampen startede som enhver anden topkamp med indløb af begge hold, som hilste pænt på publikum i den tæt pakkede nye hal i Søften. Der var ikke mange ledige kvadratcentimer tilbage, udover håndboldbanen, som lagde gulv til kampen. Der var en fantastisk stemning i hallen, hvor Aalborg havde medbragt ca. 25 fans fra det nordjyske, mens resten holdt med TFH.

Det lykkedes også indimellem for de lokale helte i Søften.
Det lykkedes også indimellem for de lokale helte i Søften.
Foto: Morten Helbo Lund

Det var en overraskende lige kamp, de to holds placeringer i rækkerne taget i betragtning. Det skal være usagt om Aalborg ikke spillede sig helt ud, men et var sikkert... TFH's drenge gav sig ikke uden kamp. Ved halvleg var de kun bagud med 13-17.

Der blev scores mange flotte mål af begge hold til tilskuernes jubel. TFH's spillere kæmpede hele kampen igennem og det blev til mange flotte scoringer og redninger fra de lokale. Da slutfløjtet havde lydt var resultatet, at TFH måtte se sig slået med 24-38. Det var en flot spillet kamp, som TFH's gutter kunne være mere end stolte af. Aalborgs spillere viste også stort format ved at blive i hallen og skrive autografer og fik taget billeder med de fremmødte unge fans. De stillede også op til et fælles holdbillede med spillerne fra TFH.

Overmagt.
Overmagt.
Foto: Morten Helbo Lund

Efter et velfortjent bad mødtes spillerne fra begge hold til fælles spisning, hvor Heidi serverede en god vikinggryde for alle de trætte spillere.

TFH og Søften Kultur- og Idrætscenter takker alle fremmødte tilskuere og spillere for en kanon aften i håndboldens tegn. Der er ikke tvivl om, at denne kamp kommer til at stå som en stor oplevelse for spillerne... ikke mindst dem fra TFH.

"Jeg er fri!"
Foto: Morten Helbo Lund
Publiceret: 05. Marts 2017 13:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!