Laurbjerg er en af de fire byer i klyngen Favrskov4ren. Foto: Erling Baastrup
Laurbjerg er en af de fire byer i klyngen Favrskov4ren. Foto: Erling Baastrup
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fremtidssikring: Fire landsbyer med i landsdækkende projekt

Favrskov4ren er nu med i “Landsbyklynger”, der styrker landets landsbyer

Favrskov4ren optaget i landsdækkende projekt, der hedder Landsbyklynger.

Favrskov4ren består af landsbyen Bøstrup, Laurbjerg, Houlbjerg og Granslev. Det er RealDania, Lokale- og Anlægsfonden og DGI, der står bag det landsdækkende projekt ”Landsbyklynger”. En landsbyklynge er et fællesskab af landsbyer, der arbejder sammen om strategiske mål. I alt 24 klynger i hele Danmark er med i projektet, og senest er altså Favrskov4ren kommet med. Projektet har til formål at vise nye veje for det gode liv på landet i Danmark. Hanne Smedegaard, formand for Landsbyrådet i Favrskov Kommune, er glad for, at de fire landsbyer nu får mulighed for at udvikle sig yderligere og er stolt af, at Favrskov4ren er kommet i godt selskab.

“Favrskov4ren er kommet godt i gang, og med optagelsen i projektet her, kan foreningen og de fire landsbyer komme endnu længere, og de kan få erfaringer, som kommer alle landsbyer i Favrskov til gode,” siger Hanne Smedegaard (V).

Med optagelsen i projektet bliver Favrskov4ren en del af en proces, der skal fremtidssikre og skabe en veletableret landsbyklynge. DGI står for processen, der udover Favrskov4ren også involverer LAG og Favrskov Kommune.

Publiceret: 15. Juli 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!