Hundehvalpen Rex på seks måneder er hvid med sorte pletter, så den burde da ikke være så svær at se, mener Flemming Due og kæresten. Privatfoto
Hundehvalpen Rex på seks måneder er hvid med sorte pletter, så den burde da ikke være så svær at se, mener Flemming Due og kæresten. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gensvar: Rex er ikke helt sort, mest hvid

Et oprigtigt ønske fra hundeejer om blot at høre på kvinden, der påkørte Rex, blev til påstand mod påstand

FavrskovPosten har bragt to vidt forskellige forklaringer om, hvad der skete, da hvalpen Rex blev ramt af en bil på Elmevej i Hammel forrige fredag aften.

Efter at den kvindelige bilist har fortalt sin version, så har hundejeren, Flemming Due og hans kæreste taget til genmæle.

LÆS: Kvinden der påkørte hund: “Jeg stod ud af bilen”

Og her kommer måske en vigtig pointe, i hvertfald for Flemming Due og kæresten. For hvalpen Rex var hvid med sorte pletter, og ikke helt sort, som kvinden i bilen giver indtryk af, for hun så den slet ikke, har hun tidligere forklaret FavrskovPosten.

LÆS: TV: Ejer af påkørte Rex: “Hvorfor kørte du bare?”

Hunden fløj

Samtidig fastholder parret, at hunden fløj et par meter, da den blev ramt af bilen. Det mener de, er tegn på, at kvinden kørte for stærkt.

Kvinden derimod forklarer, at hun kørte under 40 kilometer i timen og desuden ikke kører, når sigtbarheden er dårlig.

Parret luftede hvalpen Rex på seks måneder. Uden snor og på en sidevej til Elmevej, tæt på hjemmet på Voldbyvej i Hammel. Flemming Due forklarer, at hunden pludselig løb hjemad og krydsede Elmevej. En bil kom kørende med retning mod Hammel Neurocenter i, hvad han kalder, høj fart.

Han nåede over vejen, for derefter at se hunden løbe tilbage over vejen, med retning mod kæresten, der blev stående på modsatte fortov.

“Jeg turde ikke gå over på grund af bilens høje fart,” forklarer hun FavrskovPosten.

“Desuden så jeg ikke bilisten, jeg vidste faktisk slet ikke, om det var en kvinde eller ej,” siger hun.

Rex løb pludselig hjemad, efter en gåtur. Det kostede den livet. Privatfoto
Rex løb pludselig hjemad, efter en gåtur. Det kostede den livet. Privatfoto

Det er helt min egen skyld

Dermed fastholder både hun og Flemming Due, at kvinden ikke forlod bilen, men blot åbnede bildøren og spurgte dem, hvad der skete.

“Jeg fortalte hende, at min hund var død, og at det var min skyld, derefter kørte hun sin vej” siger Flemming Due.

Han efterlyste kvinden i FavrskovPosten, men havde slet ikke forventet den folkestorm, som efterlysningen rejste.

“Jeg vil bare gerne høre fra kvinden, få hendes forklaring og måske en undskyldning. Det er det. Jeg er ikke ude på, at hænge nogen ud i en gabestok.”

Han er helt på det rene med, at han bærer skylden for en hund uden snor. Og som han siger: “Jeg får jo ikke min hund tilbage af det her, så hvorfor lyve om forløbet.”

Han tilføjer: “Jeg har været tæt på at gå til politiet, men har også fået det råd, at politiet alligevel ikke vil efterforske sagen.”

Og det har han ret i, selvom landbetjent Jesper Poulsen ikke siger det direkte.

“Det lyder som om, vi måske kunne lave en konfliktmægling mellem de to parter. Uanset hvad, så vil hundeejeren få en bøde for at gå med hunden uden snor, hvis det politianmeldes,” lyder det fra Jesper Poulsen.

Kvinden, der kørte bilen, fastholder, at hun ikke vil tale med Flemming Due om sagen, samt at hun har det skidt med at have kørt hans hund ned. Men som hun pointerer: Det var hans hund der gik løs uden snor.”

Publiceret: 17. Februar 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!