Tilmelding til 'Boost Trivslen' er bindende med sidste frist den 29. september.
Tilmelding til 'Boost Trivslen' er bindende med sidste frist den 29. september.
Arkivfoto: Michael Wulff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gratis kursus: Boost trivslen i din forening

DGI står bag et trivselskursus på Tungelundskolen i Thorsø

Mange foreninger oplever ofte at skulle rumme meget forskellige børn. Det er ikke nødvendigvis nogen nem opgave.

Instruktører kan føle, at de ikke er klædt ordentligt på til at håndtere forskellighederne, og børnene oplever, at de ikke er en del af fællesskabet.

Kom problemet til livs med DGI-kursus Boost Trivslen er en 10-timers gratis workshoprække, der klæder dig og andre instruktører grundigt på til at opdage, forebygge og håndtere trivselsudfordringer.

Du får: Redskaber til at opdage, italesætte og håndtere mistrivsel Værktøjer til at gennemføre en inkluderende træning Inspiration til at skabe succesoplevelser og bidrage til øget selvværd Tips til at forbedre forældresamarbejde

Kurset finder sted på Tungelundskolen, Skolegade 15 i Thorsø, og arrangeres i samarbejde med Thorsø Tungelund Idrætsforening og Bindeleddet i Favrskov Kommune. Deltagelse er gratis.

Workshop 1 + 2: Lørdag den 7. oktober 2017 fra kl. 9-17 Workshop 3: Søndag den 21. januar 2018 fra kl. 12-14. Der er fuld forplejning begge dage, og der udstedes bevis for gennemførsel af kurset ved deltagelse i alle tre workshops. Spørgsmål eller tilmelding: Kontakt Rebecca Hartzack på tlf. 2182 8061 eller rebeccahartzack@hotmail.com.

Publiceret: 08. September 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt