Hadsten Håndbold tager til Lyngby i sæsonens første kamp på Sjælland.
Hadsten Håndbold tager til Lyngby i sæsonens første kamp på Sjælland.
Foto: Erik Laursen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hadsten Håndbolds første sjællandstur i år

Håndboldkamp

Lyngby HK - Hadsten Håndbold
Lørdag d. 9/12 kl. 14.30 i Lyngby-hallen

Lørdag venter årets første tur til Sjælland, hvor Lyngby byder indenfor til en yderst vigtig kamp. Værterne kæmper en kamp i den tunge ende af tabellen, og har stadig deres første sejr til gode, da de har fået deres tre point via tre uafgjorte resultater.

Lyngby spillede om oprykning til Ligaen for to sæsoner siden og har sidenhen haft det svært, hvilket i særdeleshed skyldes store udskiftninger i truppen. I den nuværende trup er der dog masser af kvalitet, og truppen synes faktisk mere homogen end tidligere. De mangler dog at omsætte det til flere point, og vil uden tvivl kæmpe meget hårdt herfor i weekendens kamp.

"Vi kommer til at møde et mere offensivt forsvar end tidligere, og da de desuden praktiserer 7 imod 6 spillet, kommer vi overfor anderledes udfordringer end normalt, og det bliver ganske interessant hvordan vi evner at løse dette," mener Kent Ballegaard, cheftræner for Hadsten Håndbold-kvinderne.

"Vi er yderst opsatte på at komme tilbage på sejrskurs, og vise overfor hinanden, at vi er parate til at levere i samtlige 60 minutter. Vi skal finde vores gode håndværk frem og stå endnu mere sammen, og det har jeg en rigtig god fornemmelse for vil ske lørdag."

Publiceret: 07. December 2017 13:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt