Under Guldfesten i Favrskov tidligere på året, hædrede FavrskovPosten områdets idrætsliv. Emma Ginge fik en tur til LA ud af prisen på 10.000 kroner.
Under Guldfesten i Favrskov tidligere på året, hædrede FavrskovPosten områdets idrætsliv. Emma Ginge fik en tur til LA ud af prisen på 10.000 kroner.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Idrætspris: Guldpris-vinder tankede viden

Da Emma Ginge tidligere på året vandt Guldprisen som Årets Inpirerende Idrætsleder i Favrskov under FavrskovPostens 'Guldfest i Favrskov', så fulgte der en Wavin-pris på 10.000 kroner med.

LÆS: TV og FOTOS: Guldfesten i Favrskov skabte forventning om mere

De er brugt til en inspirationstur til Los Angeles i USA.

“Det var en helt fantastisk tur, fyldt med dansetimer og lidt turisttid. Jeg var der i alt otte dage op til Påsken og jeg dansede omkring fem timer hver dag. Det var en helt fantastisk oplevelse, og danserne i LA er bare vildt dygtige,” fortæller Emma Ginge, der til daglig er danseinstruktør i HOG Dance, der på rekordtid har fået over 100 medlemmer. Her hun er samtidig inspirator for nye 'lederspirer', samtidig med, at hun underviser mange andre steder i Østjylland.

“Der er ingen tvivl om at jeg har fået en hel masse inspiration med hjem både som underviser og som aktiv danser,” fortæller Emma Ginge fra Hadsten, der er blandt Danmarks bedste i showdance.

Publiceret: 15. Maj 2017 15:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!