Gudstjenesten i Nicaragua og opførelsen af bondemessen vil blive lagt ud på Youtube og linkes fra www.kirkenihinnerup.dk. Pressefoto
Gudstjenesten i Nicaragua og opførelsen af bondemessen vil blive lagt ud på Youtube og linkes fra www.kirkenihinnerup.dk. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kaffe og kirker: Rejse til Nicaragua

I 500-året for reformationen i 1517 tager sognepræsten i Hinnerup 24 sognebørn og andre godtfolk med til Nicaragua for at fejre 10-års jubilæet for kaffemærket Kirkekaffe, besøge folk og kirker og nyde den storslåede natur i det mellemamerikanske land. Der er afgang fra Billund fredag 13. januar og hjemkomst lørdag 28. januar.

”Jubilæet er en god anledning til at lære den katolske kirke at kende, som er grundlaget for mange af kaffebøndernes liv og virke,” siger sognepræst Kjeld B. Nielsen i en pressemeddelelse.

Turen bygger bro over historien, trosretninger og kulturer, når rejsedeltagerne besøger de katolske kirker og den tro, der jo blev praktiseret i Danmark indtil for cirka 500 år siden.

”Besøget i Nicaragua vil bidrage til en alternativ markering af reformationsjubilæet. I mange år har der været fokus på, hvad der skiller os, katolikker og protestanter, nu vil vi have fokus på, hvad der forener os, og hvad der gensidigt kan inspirere,” siger Kjeld B. Nielsen.

logy

Publiceret: 11. Januar 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!