Line Skal synge duet med Steffen Brandt..

Line Skal synge duet med Steffen Brandt..

Sang:

Line fra Voldum på stjernekurs

Af
Erling Baastrup

Når projektet ”Hej Nabo” slutter, sker det med en stor koncert i Søften Idræts- og Kulturcenter 27. oktober. Her kan du udover Steffen Brandt bl.a. opleve Line Schmidt Larsen. Hun bor i Voldum, er elev på Randers HF og i Favrskov Musikskole, og til koncerten skal hun synge ”Uptown Funk” med Aarhus Jazz Orchestra samt en duet med Steffen Brandt på hans nummer ”Et lykkeligt Goodbye”.
Helt tilfældigt er det naturligvis, at Steffen har en gammel sang med titlen: Line Jørgensen, Voldum.
TV: Hej Nabo - hjemme hos Signe
 

Musikkonservatoriet trækker

Line er selvsagt meget spændt og utrolig glad for at have fået muligheden for at synge duet med Steffen Brandt. Hun forudser, at det bliver en kæmpe oplevelse at have Aarhus Jazz Orchestra som backing-band. Line drømmer om at komme ind på Musikkonservatoriet, og koncerten i Søften er en god erfaring at have på cv'et.
Alt i alt glæder Line sig til projektet, som hun synes er en god ide.
Det er stadig muligt at købe billet til koncerten via hjemmesiden www.hejnabo.nu.

Publiceret 27 September 2016 12:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp