Forlydender vil vide, at Randi også skal servere suppe.

Forlydender vil vide, at Randi også skal servere suppe.

Kultur:

Randi synger ved suppegryderne

Af
Erling Baastrup

En af de medvirkende ved “Hej Nabo” er Randi, der har en fortid i Hammel, hvor hun er vokset op under navnet Randi Gustafsson. Hun var sanger i bandet Kiona. Nu hedder hun Randi Løvendahl Gustafsson, men har brugt kunstnernavnet Ladylion, siden hun udgav sin første cd for to år siden.
I forbindelse med ”Hej Nabo” kan hun opleves søndag 23. oktober som musikalsk stafet, der sammen med to kolleger drager rundt mellem kulturhusene i Hadsten, Hammel og Hinnerup.
Forlydender vil vide, at Randi og kollegerne skal være med til at servere suppe.

null

Publiceret 03 October 2016 09:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp