Kultur:

Hvordan skal vi sælge landsbyerne?

Gode idéer til, hvordan landsbykulturen kan præsenteres, er velkomne

Af
Erling Baastrup

Hele regionen er med, når årets Landsbytræf finder sted. Det foregår lørdag 23. september, og Favrskov er vært.

Det bliver en hel dag, som foregår i Grundfør Forsamlingshus. Men der skal jo en god tilrettelæggelse til. Der skal idéer på bordet. Inspiration. Indtil videre arbejdes der med overordnede visioner som kulinariske oplevelser, musik, markedsstemning og levende landsbyhistorie med fremtiden for øje. Festivalen fyldes blandt andet af gårdbutikker og mikro-bryggerier med smagsprøver.

Kickoff bliver 14. januar kl. 09-15.30 i Grundfør Forsamlingshus. Her skal man bare møde op til morgenkaffe. Mange frivillige skal bruges. Derfor er forhåbningerne, at interessen vil være stor for at møde op.

Der er indkaldt tre ressourcepersoner, der har erfaringer og kan give inspiration.
Det er Sofie Randel, Rodkjær Event, der har masser af erfaring med større events, bl.a. Northside, som styrer deltagerne gennem dagen. Sofie vil blandt andet sætte fokus på selve projektets proces, samarbejdet mellem de frivillige og nytten af at engagere sig.

Kim Bisgaard, Innovation Lab, har erfaring med kultur som tidligere teaterdirektør i Horsens og leder af Godsbanen i Aarhus. Derudover er han bosat i landsbyen Årslev og involveret i det meget ambitiøse projekt Årslev Fælled.

Endelig kan man møde Signe Bisgaard Nielsen, der er animator, illustrator og grafisk facilitator.

Publiceret 08 January 2017 10:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV