Sogneeftermiddag i Lading Sognehus

LADING Fredag 3. februar 2017 kl. 14-16 holdes sogneeftermiddag i Lading Sognehus. Kirsten og Frode Jensen fortæller og viser billeder fra rejser til Canada og New Zealand. Parret, der tidligere har drevet en planteskole i Skjoldelev, har rejst på egen hånd og således oplevet andet og mere end på en færdigpakket charterrejse.

Publiceret 30 January 2017 08:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp