Familien Madsen, som er de rigtige lottomillionærer.

Familien Madsen, som er de rigtige lottomillionærer.

På scenen:

Fræk og flosset i kanten

Af
Erling Baastrup

Så er Sall-dilettanterne klar igen. Årets stykke fyres af 4. marts kl. 14 og kl. 18. Om aftenen med spisning før og dans efter forestillingen.
“Det er det bedste, frækkeste og korteste stykke, vi har spillet,” mener den nye instruktør Lars Jensen.
Handlingen? Jo en bingokupon på 22 millioner bliver væk og fundet af andre. Flere er noget flossede i kanten. En hotelejer og en hotelkarl skal man ikke stole på. Barmfagre kvinder tager fat. Til sidst sker retfærdigheden naturligvis  fyldest. Sådan da. De 20 mio. får de rigtige ejere, men de 2 mio. går til Rio for de snu.

Hotelkarlen (tv) og ejeren er ikke noget at samle på. Noget flossede i kanten.

Hotelkarlen (tv) og ejeren er ikke noget at samle på. Noget flossede i kanten.

Hun hedder naturligvis Dolly

Hun hedder naturligvis Dolly

Kindrødt under prøverne.

Kindrødt under prøverne.

Publiceret 02 February 2017 08:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf