Tørfisk tager turen fra Vestjylland og spiller i Haurum 24. februar. Pressefoto

Tørfisk tager turen fra Vestjylland og spiller i Haurum 24. februar. Pressefoto

Så spiller Tørfisk op i Haurum for fulde huse

Arrangørerne melder totalt udsolgt før den største satsning i Haurum Musikudvalgs historie.

Navnet Tørfisk vil nok være de fleste bekendt og med 36 år på bagen og (snart) 19 CD'er i bagagen, må det siges at være noget af et scoop at kunne præsentere et så stort navn i Haurum Forsamlingshus. Og det ville da heller ikke have kunnet lade sig gøre uden velvillige lokale sponsorer.
Sådan skriver Musikudvalget i Haurum, der er stolte af, at de 24. februar kan præsentere deres hidtil største satsning: Tørfisk fra Thyborøn.

Populært band

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland.
Thyborøn-gruppen Tørfisk hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for - er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire.
“Interessen for koncerten viste sig at være så overvældende, at vi måtte vi melde udsolgt få timer efter, at billetterne var sat til salg. For de heldige, som har fået billet åbnes dørene kl. 19 og koncerten starter kl 20,” lyder det fra arrangørerne i Haurum.

Publiceret 09 February 2017 11:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf