Tørfisk tager turen fra Vestjylland og spiller i Haurum 24. februar. Pressefoto

Tørfisk tager turen fra Vestjylland og spiller i Haurum 24. februar. Pressefoto

Så spiller Tørfisk op i Haurum for fulde huse

Arrangørerne melder totalt udsolgt før den største satsning i Haurum Musikudvalgs historie.

Navnet Tørfisk vil nok være de fleste bekendt og med 36 år på bagen og (snart) 19 CD'er i bagagen, må det siges at være noget af et scoop at kunne præsentere et så stort navn i Haurum Forsamlingshus. Og det ville da heller ikke have kunnet lade sig gøre uden velvillige lokale sponsorer.
Sådan skriver Musikudvalget i Haurum, der er stolte af, at de 24. februar kan præsentere deres hidtil største satsning: Tørfisk fra Thyborøn.

Populært band

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland.
Thyborøn-gruppen Tørfisk hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for - er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire.
“Interessen for koncerten viste sig at være så overvældende, at vi måtte vi melde udsolgt få timer efter, at billetterne var sat til salg. For de heldige, som har fået billet åbnes dørene kl. 19 og koncerten starter kl 20,” lyder det fra arrangørerne i Haurum.

Publiceret 09 February 2017 11:00