Snif kommer ikke til at skulle gå ret langt, når Bibbi & Snif indtager Aidt forsamlingshus 25. marts. Han bor nemlig i Aidt.

Snif kommer ikke til at skulle gå ret langt, når Bibbi & Snif indtager Aidt forsamlingshus 25. marts. Han bor nemlig i Aidt.

Bibbi & Snif indtager Aidt

Glad country musik, cowboy toasts, dansk øl og hyggelig barstemning venter, når Bibbi & Snif” med band besøger Aidt Forsamlingshus lørdag 25. marts klokken 19.00.
Far Snif bor i Aidt, og hans datter Bibbi er opvokset i den lille aktive landsby.
”Vi har for nogle år tilbage haft et par velbesøgte og rigtig hyggelige koncerter med irsk folkemusik. Nu vil vi så gerne præsentere countrymusik af høj og lokal klasse - en lidt anden type musik - men fortsat i den folkelige genre med stor spilleglæde, smittende glade tekster og svingende rytmer, hvor der kan synges med,” siger Henrik Støvring fra forsamlingshusets bestyrelse, der står som arrangør af koncerten med ”Bibbi & Snif”.
”Bibbi & Snif” er bl.a. kendt fra deres deltagelse i DR"s ”Talent 2010” og den store interesse fra ugeblade, aviser og koncertarrangører rundt i det ganske land. ”Vi venter fulde huse, så vi anbefaler folk at købe en billet i forsalg på telefon 21754195, og at møde op i god tid på selve aftenen for at sikre sig god plads i salen. Der er også salg ved døren, hvis man tør det” smiler Henrik Støvring.

Publiceret 21 March 2017 08:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.