Galleri Horn i Vellev har nu nu udvidet til også at omfatte retro-møbler fra dansk designs guldalder. Foto: Michael Wulff

Galleri Horn i Vellev har nu nu udvidet til også at omfatte retro-møbler fra dansk designs guldalder. Foto: Michael Wulff

Galleriejer:

"Møbler er altså et gumpetungt ord"

Ruth Horn udvider sit kunstgalleri med retromøbler midt i Vellev og holder fernisering 13. maj

”Det er altså lidt gumpetungt at tale om møbler – altså ordet møbler,” siger Ruth Horn. Galleriejeren i Vellev inviterer indenfor i privaten, hvor kaffen og et stykke hjemmebagt æblekage står klar til gæsten.
”Sæt dig der, så skal du bare høre, hvad det her handler om.”
Galleri Horn i den gamle brugs på hjørnet midt i Vellev har fået tilført et ekstra navn: 'living'.
”Det er et nyt koncept. Der skal være retro-møbler og kunst side om side.”

Guldalder-design

Møblerne, som Ruth Horn vil præsentere, er retromøbler fra dansk designs guldalder.
”Og så vil vi have ting, som du kan sætte på en hylde eller hænge på væggen,” fortæller hun fra den anden ende af den meget hyggelige stue.
”Så nu siger jeg 'Grib stilen - go classic'.
Galleri Horn living holder fernisering lørdag 13. maj klokken 10, hvor der bliver åbnet ind til baglokalet, hvor der også vil være kunst - og kaffe.
”Jeg byder også på et glas. Det må du godt skrive.”

Publiceret 11 May 2017 07:30

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.