Den 21-årige stregspiller Mathilde Strunge, der i denne sæson har spillet i AGF 1. division, skifter til Hadsten Håndbold. Pressefoto

Den 21-årige stregspiller Mathilde Strunge, der i denne sæson har spillet i AGF 1. division, skifter til Hadsten Håndbold. Pressefoto

Mathilde Strunge til Hadsten Håndbold

Den 21-årige stregspiller Mathilde Strunge skifter fra den kommende sæson til Hadsten Håndbold. Hun har i denne sæson spillet i AGF i 1. division og tidligere spillet i Silkeborg/Voel.

Jeppe Vestergaard har dermed fundet erstatningen på stregen for Sara Kjærsgaard, der skiftede til EH Aalborg.

Mathilde Strunge synes, projektet Jeppe Vestergaard og Hadsten Håndbold har gang i, lyder spændende, fortæller hun i en pressemeddelelse fra Hadsten Håndbold:

"Der er muligheder for et rigtig godt og stærkt træningsmiljø, med ambitioner og stadig gode rammer for at udvikle sig. Jeg kender Jeppe fra samtræninger med U18-holdet i Aarhus United i denne sæson og har fået et super godt indtryk af ham, så valget var ikke så svært i sidste ende," udtaler den 21-årige stregspiller i pressemeddelelsen.

"Vi har jo et virkelig ungt hold med masser af talent. Jeg synes med trupsammensætningen, at vi bør ligge i den bedste halvdel, og så håber jeg, vi kan drille et par af topholdene undervejs," udtaler Mathilde Strunge om den nye sæson.

jesl

Publiceret 08 June 2018 09:15

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp