Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Lørdagskor for børn og forældre

Kirken i Hinnerup inviterer lørdag 22. september kl. 10-11.30 til sang og dans på tværs af alder og køn i Hinnerup Sognegård. Kom og mærk, hvad der sker, når man synger og danser sammen. Korleder Vibeke H. Hansen og organist Birgitte H. Rathje er instruktører. Tilmelding er ikke nødvendig. Gratis.

Publiceret 20 September 2018 06:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp