DEBAT:

Et Farvskov, der hænger sammen

Søren Frandsen, Byvænget 15, 8382 Hinnerup

SF vil et samfund, hvor vi løfter i flok, griber dem som falder og sammen skaber et stærkt og bæredygtigt fundament for de kommende generationer.
SF insisterer på et Danmark, som hænger sammen! Og jeg insisterer på et Favrskov, der hænger sammen.
I dag er der alt for stor forskel på, hvem der har glæde af globaliseringen, den øgede frihandel og velstandsstigningerne. De, der har mest, er blevet rigere, og de, der har mindst, bliver i stigende grad kørt ud på et sidespor med dårligere livsmuligheder. Velstanden i vores samfund bliver koncentreret på færre hænder, og uligheden stiger. Det splitter vores samfund ad. Vi har i stedet brug for at samle vores samfund mere – og det kan lade sig gøre, hvis vi gør det sammen.
I dag skæres der på velfærden over hele landet, fordi regeringen har sparet på kommunernes budgetter til fordel for skatterabatter til de rigeste. Den offentlige sektor er fundament for frihed for den enkelte og den stærke lim, som binder samfundet sammen og gør os stærke.
SF arbejder for et helt Danmark. Danmark er mere end de store byer – og Favrskov er mere end de tre store byer; Hadsten, Hinnerup og Hammel.
Derfor vil vi sikre stærke velfærdsinstitutioner og arbejdspladser i alle dele af landet. Vi vil sikre, at det bliver lettere at købe hus uden for de store byer og vi vil stoppe skatterabatter, der kun gavner husejere i de rigeste områder. Vi kæmper imod besparelser på uddannelse og velfærd, som rammer landdistrikterne ekstra hårdt. Vi vil skabe håb for fællesskaber i alle dele af Danmark og modvirke den øgede centralisering, der er sket over de seneste mange år.
Søren Frandsen
Kandidat for SF til Favrskov Byråd.

Publiceret 15 April 2017 13:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV