DEBAT:

Sløjfen er bundet forkert

Michael Jensen, kandidat Venstre Vinterslevvej 7, Hadsten

Sløjfen er navnet på kulturhuset i Hadsten. Denne sløjfe er bundet helt forkert.
Det skal vi have ændret.
Kulturhuset i Hadsten er på nogle punkter en farce. Vi skal have kulturhuset til at fungere som et kulturhus, hvor folk mødes og får en helhedsoplevelse.
Det får vi ikke i dag. Der er kun elementer af en samlet oplevelse, men den er ikke, som vi ønsker. Kultur er mange ting. Det er ikke kun en revy, koncert eller udstilling. Der skal mere til, for at vi føler, at vi får det for pengene, vi kommer efter.
Det skriger jo til himlen, at der er noget galt. Vi har skiftet ud i forpagter af cafeen rigtig mange gange, og de har ikke holdt ud mere end et til to år ad gangen.
Det kan ikke passe, at det er andre end dem, der har cafeen, der styrer planlægningen af lokalet, og hvad der skal ske i cafeen.
Cafeen skal være selvstyrende og have lov til at lave de ændringer, der skal til, for at vi får folk til at komme der. De skal have lov til at lave de planer, som mange af forpagterne har efterspurgt, men som de har fået afslag på.
Vi skal have Sløjfen lavet til et sted, hvor der er aktivitet, og hvor vi gerne vil komme og se, hvad der sker. Vi skal have gjort det naturligt, at man bruger Cafeen som en god tur i byen.
Der skal folk i Sløjfen, så der også er aktiviteter i hverdagen. Det kan for eksempel være musikskolen og billedskolen, der får lokaler i Sløjfen.
Den store plade på taget står bare ubenyttet hen. Den skal bruges til at reklamere for aktiviteter i Sløjfen. Den er en af de bedste pladser i byen. Andre kulturområder i byen skal også kunne bruge den. Vi skal have frem i lyset, hvad der foregår.
På sigt kan der komme andre dele til Sløjfen. F.eks. kan man tilføje en bygning, som kan rumme biograf og bowling m.m.
Det er kun fantasien, der sætter grænser for ideer til brugen af Sløjfen.
Jeg stiller op for Venstre til kommunalvalget, og hvis jeg kommer ind, er det et af de områder, jeg vil kæmpe for. Vi skal have lavet Sløjfen til et rigtigt og aktivt hus.

Publiceret 16 May 2017 07:30

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV