DEBAT:

Folkeskolen er vigtig - meget vigtig

Af Morten Bang (V), byrådskandidat i Favrskov. Højager 74, Hinnerup

Jeg har netop været med min yngste søn til 1. skoledag! En stor dag for et lille menneske, der er klar til at erobre verden, lære nye ting, få nye venner og få lektier for!
Folkeskolen er starten på en lang og stor udvikling, både fagligt og socialt. Vores drenge og piger starter på skolen som 6-årige og får en 10-årig lang uddannelse, hvor målet er at de bliver klar til nye udfordringer på handelsskolen, gymnasiet, teknisk skole eller en elevplads.
Folkeskolen er vigtig – Meget vigtig! Vi skal på alle måder glæde os over vi har et samfund, hvor det er en naturlighed, at sende sine børn i skole. Det er ikke alle steder i verden, hvor det er en mulighed!
Derfor skal vi værne om skolen. Kravene til vores unge mennesker bliver højere og højere og derfor skal vi sørge for at de kommer stærke ud af folkeskolen. Kommunen skal være med til at bidrage til den udvikling.
Skolerne (både de private og de offentlige) skal have de bedst mulige vilkår. De skal være up-to-date med det bedst mulige undervisningsmateriale. De fysiske rammer både ude og inde skal være tidssvarende og være indrettet så både lærere og elever har det bedst mulige læringsmiljø.
Børnene er fremtiden – Derfor skal vi sørge at vores børn får en god og lærerig tid i de 10 år de går i skole……. Favrskov kommune skal sikre, at alle vores skoler har de bedst mulige vilkår for at sende vores børn godt på vej.

Publiceret 14 September 2017 05:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV