Debat:

Sikke noget vrøvl - og hvor er det sjovt at læse

Af Hugo Gjøderum

Nu har jeg læst diverse håbefulde menneskers politiske debatoplæg, og hold da op hvor er det sjovt at læse.
Der er en der vil have bybusser i hele kommunen, men bybusser kører altså kun i byerne. Og ligegyldigt hvor mange busser man sætter ind kan man altså ikke komme på gymnasier eller handelsskoler i favrskov kommune.
Der er et gymnasium og nul handelsskoler.

En anden vil have en moderne og konstruktiv dialog med borgerne, og det skal så foregå på facebook. Jamen, det skal da nok give pote.

Der er nogle der udtaler sig om flygtninge og fremmøde på sprogskolen. Men der kommer jo aldrig flere i arbejde end det private arbejdsmarked har brug for, og så måske alligevel, for man kan jo altid få plads til en ekstra hvis der er tilskud, og så holder det jo en del mennesker beskæftiget på det offentliges omkostning at finde alle de job.

Men det private arbejdsmarked, hvor økonomien grundlægges, skal nok finde de folk de mangler, uden at kommunen bruger krudt på det.

En vil have mere borgerinddragelse, og det lyder da fint, lige indtil at det drejer sig om at få flere penge fra vores fælles kasse. Hvorfor ikke nedsætte kommuneskatten og lade folk melde sig ind i borgerforeninger, så kan de selv bestemme hvad deres penge går til lokalt.

Hvem har sagt at det er en kommunal opgave?

Der kommer sikkert mange flere sjove indlæg frem til valget, og det ser jeg da frem til at more mig med.

Publiceret 12 October 2017 15:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV