DEBAT:

Lang ventetid på kommunal tandpleje til børn i Ulstrup

Svend Arne Hansen, Vestergade 20 8860 Ulstrup

Min frustration er ikke til at undgå at se. Frustrationen kommer af at skulle vente i over 2½ uge for at få min knægt på 4 til den kommunale tandpleje her i Ulstrup.

I sommers åbnede der et sundhedscenter i Ulstrup. Det er en rigtig god ting for byen.

Men hold da op hvor savner vi den kommunale tandpleje i Hadsten.

Hvorfor? spørger du nok.

Ja, ved den kommunale tandpleje i Hadsten skal man ikke vente i over 2½ uge når ens knægt har knækket en tand, og skriger og græder dagligt i smerte over det.

Det er - ja jeg har lyst til at skrive et upassende ord, men gør det ikke - bare ikke i orden.

Slet ikke når vi har gjort den kommunale tandpleje opmærksom på det.

Vi spurgte tilmed om der var en kommunal tandlæge i en anden by i kommunen, som kunne tilse ham før.

Nej, var svaret.

Han hørte til Ulstrup. Længere var den ikke.

Min knægt havde, ja havde! en tid ved tandlægen i Ulstrup i dag. Den blev aflyst. Sygdom. Det kan ske.

Men hov! Nu kunne det pludseligt godt lade sig gøre at komme til en anden tandlæge.

Hvorfor kan det pludseligt det, når vi ikke kunne det til at starte med?

En dreng skal ikke gå og have ondt i en tand så længe, og da slet ikke skrige i smerte over at det gør så ondt!

Jeg fortryder, at vi i det hele taget flyttede vores børn fra tandplejen i Hadsten, her til Ulstrup for at støtte den nyåbnede tandpleje.

Publiceret 09 April 2018 16:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf