DEBAT: Flere MTB-spor i Favrskov

Morten Bang, byrådsmedlem Venstre

Endelig er der politisk opbakning til etablering af yderligere mountainbike-spor i skovene Favrskov. Det glæder mig personligt, at der nu bliver ekstra mulighed for at kombinere natur og motion.

Vi har allerede gode spor i kommunen, som bliver brugt af rigtig mange glade børn og voksne, der får en spændende tur i skoven. Der kommer også rigtig mange besøgende fra andre kommuner. Jeg kører selv en del på den afmærkede rute i Hinnerup og møder ofte folk udefra, der kommer til sporet, fordi de har hørt andre steder, at sporet i Hinnerup er rigtig godt.

Så MTB-sporene har en stor værdi for brugerne: sundhed og motion, sammenhold for de grupper der kører på sporene, mulighed for “action” på MTB eller en rolig tur i skoven med børnene. Derudover, så er sporene med til at markedsføre Favrskov kommune, fordi det rygtes, at vi har gode MTB-spor. Og hvem ved, måske det kan trække nye borgere til kommunen!

Jeg vil glæde mig til at følge arbejdet med flere spor i kommunen, og jeg vil glæde mig til at kunne køre endnu flere ture på lokale MTB-spor.

Publiceret 18 October 2018 21:09

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.