Debat: Sulteophold og Dannebrogsorden

Marianne Overby, Stobdrupvej 2 Hadbjerg 8370 Hadsten

Klokken 07.00 i morgennyhederne kom det frem, at cirka halvdelen af Danmarks kommuner ulovligt har trukket penge for midlertidigt ophold på plejehjem.

Heriblandt er Favrskov Kommune, hvor der for min mands vedkommende, blev trukket for en måneds sulteophold på Skaghøj i Hammel.

Da Edgon skulle fra Randers Sygehus fik vi at vide, at det kommende ophold ville koste os penge, sådan var regelen, indtil han kunne komme på Hammel Neurocenter.

Det har jo så vist sig at være lodret løgn, ifølge vores Sundhedsminister. Så nu må vi håbe på, at borgmester Nils Borring nu har røde ører og får tilbagebetalt det ulovligt trukne beløb.

Ellers har han da slet ikke været berettiget til den Dannebrogsorden, som nok har stillet hans knaphulskløe.

Publiceret 05 December 2018 14:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp