Debat: Britt Bager og fortidens synder

Arne Bæk Jensen, Hedehusvej 79, 8450 Hammel

Det er så almindeligt, at vi siger - ”nu skal vi se fremad” - en floskel, der bruges af alle.

Ikke mindst af politikere. Som oftest anvendt til at dække over fortidens synder.

Tidligere skatteministre Troels Lund Poulsen og Peter Christensen samt tidligere departementschef Peter Loft har haft vældig travlt med at kuglegrave Helle Thornings mands skatteoplysninger. Et arbejde, der ikke førte til de forventede graverende afsløringer – faktisk var der intet at komme efter.

Det samme kan ikke siges om fremtrædende venstrefolk. Marcus Knuth fik hemmelig donation af Fritz Schur. Selv om partistøtteloven skal sikre, at politikere offentliggør identiteten på donorer, som giver mere end 20.000 kroner til deres valgkampe, så blev det aldrig indberettet til myndighederne, da erhvervsmanden Fritz Schur gav cirka 40.000 kroner til Venstre-politikeren Marcus Knuth ved den seneste valgkamp, da dette beløb blev opdelt i 2 x 20.000.

Britt Bager fik tilsvarende 100.000 fra en sponsor - men beløbet var opdelt i 5 x 20.000 med henblik på at camouflere. Dette er selvfølgelig ikke i overensstemmelse med lovens ånd.

Britt Bager udtaler til Radio 24/7: "Jeg er ligeglad med lovens ånd", og da hun er politisk ordfører for venstre, må man jo konkludere, at dette er udtryk for Venstres politik.

Denne konklusion understøttes af, at der ikke er nogen fra Venstre, der tager afstand fra disse omgåelser af loven.

Det kan jo heller ikke undre - ovenstående taget i betragtning - samt episoder, der afslører formandens – nuværende statsministers utallige sager, der afslører total mangel på moral.

Publiceret 06 April 2019 05:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp