Foto: Anita Graversen / Polfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokalsamfund i chok efter fund af død børnefamilie

 

Østjyllands Politi er stadigvæk ikke kommet med en klar melding om, hvordan de seks personer, som mandag blev fundet livløse i et hus i Ulstrup sydvest for Randers, døde. Derfor er det fortsat et mysterium for offentligheden.

Imens har chokket spredt sig i den afdøde families lokalområde omkring den lille østjyske by, skriver flere medier.

"Min kone og jeg er noget rystet. Man tror aldrig, sådan noget sker lige i ens kvarter. At en hel familie er blevet udryddet, det er altså barskt. Vi har aldrig haft mistanke om noget mærkeligt, og det har altid været et fredeligt nabolag," siger en anonym beboer fra vejen til bt.dk.

Ekstra Bladet talte mandag med Favrskov Kommunes kommunaldirektør, Jan Kallestrup, som fortalte, at man er klar med krisehjælp til de borgere i området, som må have behov for det.

"Vores arbejde er nu at finde ud af, hvilke skoler, institutioner og andre berøringsflader, som de pågældende personer har haft og gøre, hvad vi kan for at hjælpe der," sagde Jan Kallestrup til Ekstra Bladet.

Og hjælp bliver der helt sikkert brug for, for den afdøde familie i villaen havde en stor kontaktflade. Det drejer sig blandt andet om arbejdspladser, Ulstrup Skole og Favrskov Gymnasium, hvor op mod 1.000 personer her til formiddag har været samlet i kantinen til et minuts stilhed. Også de lokale sportklubber indenfor fodbold og håndbold er dybt berørte. Mandag aften stod alt stille i fodboldklubben og tirsdag aften afholder håndboldklubben en mindehøjtidelighed for familien.

Om der var tale om en familietragedie, en ulykke eller en grum forbrydelse venter alle fortsat svar på.

Publiceret: 10. Januar 2017 14:39
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!