Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mand fra Hadsten anholdt for at udeblive fra session

Østjyllands Politi har fulgt tre mænd til session, heraf en fra Hadsten

I dag er tre mænd Randers, Langå og Hadsten blevet anholdt for at udeblive fra session. Det oplyser Østjyllands Politi.

Det skete ved en aktion tidligt i morges, hvor de blev anholdt på deres bopæl og kørt til session i Aalborg. Det er anden gang indenfor kort tid, at Østjyllands Politi har været ude at hente østjyder, der trods flere indkaldelser ikke er dukket op til session.

LÆS OGSÅ: Fire mænd anhold for at udeblive fra session

Østjyllands Politi opfordrer til, at man selv dukker op, hvis man bliver indkaldt. Det kan hurtigt blive en dyr historie, hvis man udebliver.

Første gang man udebliver, får man en bøde på 1.000 kroner. Derefter får man en ny indkaldelse, og udebliver man også fra den, er det dobbelttakst med en bøde på 2.000 kroner. Og til sidst kommer politiet altså på besøg.

"Det kan slet ikke betale sig at blive væk fra session. Det er for det første dyrt at overse sin indkaldelse. Det kan hurtigt løbe op i bøder på flere tusinde kroner. Og for det andet kommer vi alligevel i sidste ende og følger dig på vej. Så sørg for at få tjekket din e-boks og mød op, når du skal. Så slipper du for en træls morgenvækning af politiet, hvor vi vælger tidspunktet for din session," siger fungerende politikommissær Lau Kristensen.

Østjyllands Politi varsler flere lignende aktioner.

jr

 

Publiceret: 19. December 2017 15:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt