Ud mod Søndergade ser Hinnerup Missionshus ud næsten, som det plejer, idet tilbygningen er lavet på bagsiden. Foto: Bliksted
Ud mod Søndergade ser Hinnerup Missionshus ud næsten, som det plejer, idet tilbygningen er lavet på bagsiden. Foto: Bliksted
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Missionshus-byggeri ramt af konkurs

Efter pause siden midten af april er håndværkerne igen i gang i Hinnerup Missionshus

Tekst og foto: Hanne Bliksted

Indre Mission i Hinnerup har i forbindelse med ombygning og udvidelse af missionshuset på Storegade det seneste år været genhuset forskellige steder i byen, og efter at byggeriet blev forsinket, fordi firmaet Byggeriets Tømrer og Snedker i Lystrup gik konkurs i april, er aktiviteterne stadig fordelt rundt i byen.

Planen var at byggeriet skulle være færdigt i maj, men nu bliver det i starten af november.

De seneste par uger har håndværkværkerne arbejdet intenst på det store byggeri, efter det har ligget stille i mere end fire måneder. I mellemtiden måtte Indre Mission finde et andet firma, som kunne overtage hovedentreprisen efter Byggeriets Tømrer og Snedker i Lystrup uden, at det kostede ekstra ud over de ca. fem mio. kr., som byggeriet er beregnet til. Nu er det så Simons Tømrerfirma, som har hovedentreprisen.

“Det krævede flere forhandlinger med konkursboet og forhandlinger med flere firmaer for at finde det, som passede til både os og vores økonomi,” siger formand for byggeudvalget Niels Sig Jensen, som også er kasserer i bestyrelsen for Indre Mission i Hinnerup.

“Nu glæder vi os til at blive færdige og håber på at undgå flere benspænd,” tilføjer han med henvisning til den brand som i januar ødelagde både krydsfinerplader og spær i tagkonstruktionen. Indvielsen af det nye missionshus holdes i weekenden 17.-19. november.

Den nye tilbygning fylder godt ud mod Østergade. Foto: Bliksted
Den nye tilbygning fylder godt ud mod Østergade. Foto: Bliksted

Publiceret: 12. September 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt