Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen er 52 år, født i Randers og arbejder til daglig som underviser og sundhedsvejleder. Pressefoto
Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen er 52 år, født i Randers og arbejder til daglig som underviser og sundhedsvejleder. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Når lyset fødes: Underviser springer ud som forfatter

I årevis år har Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen fra Hvorslev researchet, skrevet og omskrevet. Nu udkommer hun med første bind i romantrilogien Platons Akademi, som hun fik ideen til en tidlig morgen for syv år siden.

Romanen hedder 'Når lyset fødes igen' og er et historisk drama tilsat eventyr og magi.

“Min idé var så speciel, at jeg vidste, jeg ikke skulle ind over store forlag - for skulle det lykkes at få manuskriptet igennem, ville de redigere i mine ord - og min fortælling strækker sig længere end man aner og har mange røde tråde til kommende bind i serien. De skulle ikke fordrejes. Derfor har jeg udgivet bogen på eget forlag,” fortæller forfatteren.

Handlingen foregår i renæssancens Firenze, Frankrig, Tyskland og Danmark. En voldelig tid, hvor byens leder, Lorenzo il Magnifico, sammen med siner venner i Platons Akademi er på jagt efter dybere forståelser af, hvad livet er. Svarene søger de i gamle, gemte tekster, og deres indsigter vokser, mens de kæmper mod mørkets kræfter. Bogen udkommer sidst i juli på Forlaget Livskraft.

Publiceret: 12. Juli 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!