Thomas Møller er den nye formand i HSK Basketball. Han afløser Kasper Mølgaard, der har været formand i syv år. Indsendt foto
Thomas Møller er den nye formand i HSK Basketball. Han afløser Kasper Mølgaard, der har været formand i syv år. Indsendt foto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny formand til Basketball-klub

Thomas Møller blev fornylig enstemmigt valgt som HSK Basketballs nye formand.

Han afløser Kasper Mølgaard, der har siddet på formandsposten i syv år, men hvis frivillige engagement i klubben går 21 år tilbage, han fortsætter dog i bestyrelsen.

Thomas Møller selv har været bestyrelsesmedlem de sidste to år, hvor han har løst en række vigtige og krævende opgaver.

Han er til daglig lærer på Rundhøjskolen i Aarhus, hvor han i samarbejde med Elitesportsakademiet i Aarhus (ESAA) arbejder med udvikling af de dygtigste unge talenter i Østjylland – blandt andet indenfor basketball.

Den nye formand har tre børn, der alle spiller i klubben og en kone, der er træner – så han kender HSK Basketball ud og ind.

”Jeg vil gerne sende en meget stor tak til Kasper for hans lange og utrættelige arbejde i HSK Basketball gennem mere end 20 år. Han har kæmpet for klubben i medgang og modgang. Og han har en meget stort andel i, at HSK Basketball står så stærkt, som den gør nu”, siger Thomas Møller.

Publiceret: 12. August 2017 10:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt