Chris Anker Sørensen med kuglepennen i hånden, der skriver under på, at Hammel savner en hal mere.

Chris Anker Sørensen med kuglepennen i hånden, der skriver under på, at Hammel savner en hal mere.

Oksen fra Hammel støtter ny hal i hjembyen

Koryfæet Chris Anker Sørensen viser sin støtte til planer om ny hal til Hammel

Under den underskriftindsamling som HGF og Hammel Idrætscenter har sat i gang, for at få endnu en hal til byen, kommer der hjælp fra en tidligere Hammel-dreng.
Cykelrytteren Chris Anker Sørensen har under et af sine besøg hjemme i Hammel skrevet under på, at Hammel savner en hal mere.
?Mine første sportsoplevelser var med HGF, jeg gik til mor barn gymnastik. Efterfølgende har jeg gået til svømning og fodbold også i HGF regi, inden jeg som 13-årig kastede mig over cyklingen. Al den sport jeg har gået til som barn, har helt sikkert været med til at forme den person jeg er i dag. Nu da jeg selv er blevet forældre, er det da også en ting jeg tænker mine børn skal. Når jeg, om måske en ti års tid, står ved min karrieres slutning og jeg skal pakke sydhavsfrugterne for at vende hjem, så kommer mulighederne for, hvor mine børn har gode muligheder for at gå til diverse sportsgrene helt sikkert til at spille ind i overvejelserne om hvor vi skal bo. Jeg syntes der skal være idræt for alle, og ikke mindst på alle niveauer, i ordentlige rammer,? lyder det fra Chris Anker Sørensen.

Publiceret 19 April 2013 13:30

SENESTE TV