Johannes Simonsen fra Kvist & Jensen foran det der snart bliver revisor-firmaets nye domicil i Hammel.
Foto Kian Johansen

Johannes Simonsen fra Kvist & Jensen foran det der snart bliver revisor-firmaets nye domicil i Hammel. Foto Kian Johansen

Revisorfirma flytter til hus med historie

Revisionsfirmaet Kvist & Jensen flytter fra Østergade til Torvegade 1, nok bedre kendt som FavrskovPostens tidligere domicil

12 ansatte er ved at gøre klar til at flytte de hundrede meter ned af gaden fra stueetagen i Østergade til Torvegade 1, hvor firmaet får tre etager at boltre sig på.
For tiden er det tidligere Hammel Rådhus fra 1938 ved at få den helt store overhaling af håndværkerne, der styres af Christian Christensen fra Miko Tæpper, der nu ejer Torvegade 1.
Der graves af kælderen og etableres masser af kontorer, så Kvist & Jensens ansatte kan få gode forhold.

Præsentabel i Torvegade

“Vi bor godt hvor vi gør i Østergade. Vi har boet her siden 1981. Men det handler mest om indgangen. I dag skal du igennem en port og op i en opgang, før du finder os. Så det handler om en præsentabel indgang og bedre beliggenhed,” forklarer Johannes Simonsen, der samtidig glæder sig over at få godt 100 kvadratmeter mere plads og mulighed for at kunne huse flere ansatte, hvis det på sigt skulle blive aktuelt.
Men som revisor skal man ikke være urealistisk.
“Vi vækster, men ikke med tocifrede tal, så i denne tid er vi godt tilfredse,” forklarer Johannes Simonsen, der blandt andet får 12 kontorer, køkken, toilet og arkiv i kælderen samt et mødelokale i det der tidligere husede FavrskovPosten i over 17 år.

Sådan så Torvegade 1 ud i 1938, da sognerådet indtog bygningerne. Foto Hammel-billeder.dk

Sådan så Torvegade 1 ud i 1938, da sognerådet indtog bygningerne. Foto Hammel-billeder.dk

Et Jæger-pengeskab

Før det havde Sparekassen SDS til huse her, derfor står bankboksen fra M.H. Jæger stadig i kælderen, det er for tungt at flytte, lyder det.
“Det tager vi med,” smiler Johannes Simonsen, der dog ikke har planer om at opbevare det store i boksen, der ikke må forveksles med Olsen Bandens film-pengeskab Franz Jäger, der indtil fornylig kun eksisterede på film inden en fortagsom dansker lavede pengeskabe med navnet.
Efter planen flytter Kvist & Jensen ind før jul.

Publiceret 30 October 2013 09:00