Driftsleder Martin Jensen ved den ensomme ko. Til opsatsen foran vender kalven forhåbentlig tilbage inden længe.

Driftsleder Martin Jensen ved den ensomme ko. Til opsatsen foran vender kalven forhåbentlig tilbage inden længe.

Sortbroget kalv er stjålet

Af
Erling Baastrup

Foran Drøsbro Mejeri uden for Thorsø står en sortbroget ko i overstørrelse. Den kniber en lille tåre, fordi den er blevet alene. Indtil i weekenden nærmere bestemt mellem klokken 01 fredag nat og lørdag morgen stod en kalv af samme slægt ved siden af. Nu er den stjålet.
Den er mere end en meter høj, så den skulle være svær at skjule, så mon ikke nogen har set den?
Tyveriet er politianmeldt, men der er ikke dukket spor op endnu.
Kalven, der er af glasfiber, er fjernet ved, at tyvene har skruet de to brædder af, som den stod på, og af en eller anden grund har været så flinke, at de har skruet skruerne i igen.
De har åbenbart også haft god tid. Der ligger et par ølkapsler ved siden af gerningsstedet.
”Det er svært at forestille sig, at det skulle være en østeuropæisk tyvebande, der har været på spil. Mere sandsynligt er det vel, at den skulle bruges til en 30 års fødselsdag eller en polterabend,” mener driftsleder Martin Jensen, Drøsbro Mejeri.

Publiceret 14 February 2014 11:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp